Google+ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑΦΙΔΕΣ!!! | Νόστιμες Συνταγές της Γωγώς

ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑΦΙΔΕΣ!!!

Συνταγή απο: Gwgoyla Nsg Κατηγορίες:










ΥΛΙΚΑ
200 γρ κουβερτουρα γαλακτος
200 γρ κρεμα γαλακτος
μισο πακετο φυλλο κρουστας ( απο το 1/2 κιλο)
1 χουφτα φουντουκια
1 χουφτα αμυγδαλα η'καρυδια η'και τα δυο
1 σειρα μπισκοτα παπαδοπουλου
Λαδι για το τηγανισμα καλαμποκελαιο
Μελι η'σοκολατα σιροπι για γαρνιρισμα



ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιωνουμε την κουβερτουρα σε μπεν μαρι






 και στην συνεχεια σε 
χαμηλη φωτια ριχνουμε την κρεμα γαλακτος και ανακατευουμε καλα.


Αποσυρουμε απο την φωτια και ριχνουμε τους χοντροκομμενους
ξηρους καρπους,


τα μπισκοτα σε σκονη,


τις σταφιδες ανακατευουμε και τα αφηνουμε
για λιγο να σταθει σαν υλικο.


Στην συνεχεια παιρνουμε ενα φυλλο το ακουμπαμε στον παγκο μας 


το κοβουμε σε λωριδες.


Με ενα κουταλακι παιρνουμε υλικο και το βαζουμε στην ακρη του φυλλου


και διπλωνουμε σαν μαντηλι οπως τα τυροπιτακια.





Σε ενα τηγανι βαζουμε το λαδι να ζεσταθει,και ριχνουμε τα σοκολατοπιτακια 


να τηγανιστουν ομοιομορφα και απο τις δυο πλευρες μεχρι να παρουν
ενα χρυσοκιτρινο χρωμα,σε μετρια φωτια οχι δυνατη να αρπαξουν.


Τα τοποθετουμε σε απορροφητικο χαρτι και στην συνεχεια τους ριχνουμε
μελι η'σοκολατα σιροπι και σερβιρουμε.
Τελεια γευση και κατι ΤΟ διαφορετικο...











ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Δείτε Επίσης:



2 σχόλια:

Eri είπε...

Πιστεύεις ότι στον φούρνο δεν θα γίνουν καλά? Λέω να τα δοκιμάσω.. Φαινονται καταπληκτικά!

gwgoyla είπε...

Eri μου μη σου πω ψεματα δεν τα εχω φτιαξει ποτε στον φουρνο..αλλα γιατι να μην γινουν? και του σπανου τα γενια γινοντε πια..χαχαχαχα!!!!
Φιλακια!!!

Ελα στην παρέα μας!!!

Follow on Bloglovin