Google+ ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ!!! | Νόστιμες Συνταγές της Γωγώς

ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ!!!

Συνταγή απο: Gwgoyla Nsg Κατηγορίες: | | |
Μια αλλη εκδοχη για χοιρινη τηγανια,πιο αναλαφρη,για να αποφυγουμε
τα τηγανιτα,που δεν υστερει ομως σε νοστιμια..ειναι  πεντανοστιμη
αλλα και εμφανισιμη για καθε τραπεζι μας.
Δοκιμαστε την!!!

ΥΛΙΚΑ
1 κιλο χοιρινο για τηγανια
1 πρασο χοντροκομμενο
1 πιπερια πρασινη κομμενη σε μεγαλουτσικα καρε
1 πιπερια φλωρινης κομμενη σε μεγαλουτσικα καρε
1/3 κρασοποτηρο κονιακ
Τον χυμο απο 1 λεμονι 
Τον χυμο απο 1 μικρο πορτοκαλι
1/2 κρασοποτηρο ελαιολαδο
Αλατι
Πιπερι
Ριγανη
Παπρικα γλυκια καπνιστη
Νερο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφου εχουμε πλυνει καλα το χοιρινο κρεας το βαζουμε σε τηγανι αντικολλητικο μαζι με νερακι να σιγοβρασει.
Μολις δουμε οτι το νερακι κοντευει να τελειωσει,με ενα πηρουνι καρφωνουμε το κρεας για να δουμε αν εχει μαλακωσει.Αν οχι προσθετουμε νερακι μεχρι να μαλακωσει το κρεας μας.
Αυτη την διαδικασια κανουμε μεχρι να ερθει το κρεας και μαλακωσει.
Αφου λοιπον ερθει στο επιθυμητο σημειο το χοιρινο και σε μετρια θερμοκρασια την φωτια, το γυρναμε μεχρι να παρει λιγο χρωματακι.Προσθετουμε τα λαχανικα 
και τα σωταρουμε ολα μαζι μεχρι να μαραθουν τα λαχανικα μας.
Σε σεικερ βαζουμε το ελαιολαδο,το λεμονι,το πορτοκαλι και το κονιακ,τα χτυπαμε και σβηνουμε την ηγανια(οχι την φωτια).
Προσθετουμε αλατι,πιπερι,ριγανη και παπρικα ανακατευουμε και αφηνουμε να παρει κανα δυο βρασεις,και την σερβιρουμε ζεστη.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Δείτε Επίσης:



1 σχόλιο:

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

Χρόνια Πολλά...μου αρέσει το χοιρινό

Ελα στην παρέα μας!!!

Follow on Bloglovin