ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ!!!

Μια αλλη εκδοχη για χοιρινη τηγανια,πιο αναλαφρη,για να αποφυγουμε
τα τηγανιτα,που δεν υστερει ομως σε νοστιμια..ειναι  πεντανοστιμη
αλλα και εμφανισιμη για καθε τραπεζι μας.
Δοκιμαστε την!!!

ΥΛΙΚΑ
1 κιλο χοιρινο για τηγανια
1 πρασο χοντροκομμενο
1 πιπερια πρασινη κομμενη σε μεγαλουτσικα καρε
1 πιπερια φλωρινης κομμενη σε μεγαλουτσικα καρε
1/3 κρασοποτηρο κονιακ
Τον χυμο απο 1 λεμονι 
Τον χυμο απο 1 μικρο πορτοκαλι
1/2 κρασοποτηρο ελαιολαδο
Αλατι
Πιπερι
Ριγανη
Παπρικα γλυκια καπνιστη
Νερο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφου εχουμε πλυνει καλα το χοιρινο κρεας το βαζουμε σε τηγανι αντικολλητικο μαζι με νερακι να σιγοβρασει.
Μολις δουμε οτι το νερακι κοντευει να τελειωσει,με ενα πηρουνι καρφωνουμε το κρεας για να δουμε αν εχει μαλακωσει.Αν οχι προσθετουμε νερακι μεχρι να μαλακωσει το κρεας μας.
Αυτη την διαδικασια κανουμε μεχρι να ερθει το κρεας και μαλακωσει.
Αφου λοιπον ερθει στο επιθυμητο σημειο το χοιρινο και σε μετρια θερμοκρασια την φωτια, το γυρναμε μεχρι να παρει λιγο χρωματακι.Προσθετουμε τα λαχανικα 
και τα σωταρουμε ολα μαζι μεχρι να μαραθουν τα λαχανικα μας.
Σε σεικερ βαζουμε το ελαιολαδο,το λεμονι,το πορτοκαλι και το κονιακ,τα χτυπαμε και σβηνουμε την ηγανια(οχι την φωτια).
Προσθετουμε αλατι,πιπερι,ριγανη και παπρικα ανακατευουμε και αφηνουμε να παρει κανα δυο βρασεις,και την σερβιρουμε ζεστη.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ!!! 4.5 5 Gwgoyla Nsg Μια αλλη εκδοχη για χοιρινη τηγανια,πιο αναλαφρη,για να αποφυγουμε τα τηγανιτα,που δεν υστερει ομως...


,

Δώστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτη/ος κάθε καινούρια Συνταγή...

author picture

Για μένα :

Είμαι η Gwgoyla Nsg, ιδιοκτήτρια του Μαγειρικού blog Νόστιμες Συνταγές της Γωγώς.Αγαπώ τη Μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική απο πολύ μικρή και μέσα απο το blog μου διοχετεύω αυτή την αγάπη και προς εσάς.Θέλω να ξέρετε οτι Ο Λ Ε Σ οι συνταγές που θα βρείτε στο ιντερνετικό σπιτάκι μου είναι δοκιμασμένες και φτιαγμένες με φροντίδα,Αγάπη και πολύ πολύ μεράκι...Επίσης φροντίζω να δίνω και αναλυτικές οδηγίες με φωτογραφίες βήμα προς βήμα απο την παρασκευή τους ετσι ωστε ακόμα και η πιό Αρχάρια μαγείρισσα να βγεί ασπροπρόσωπη στα αγαπημένα της πρόσωπα!!!Αν σας αρέσει κάποια συνταγή ή έχετε κάποια απορία μή διστάσετε να γίνετε μέλος και να αφήσετε το σχόλιό σας. Για να γίνετε μέλος στη σελίδα μου στο Facebook κάντε κλίκ εδώ Για να γίνετε μέλος στην Ομάδα μου στο Facebook κάντε κλίκ εδώ Τέλος μπορείτε να με προσθέσετε στο google plus στο Gwgoyla Nsg .

1 σχόλιο

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

Χρόνια Πολλά...μου αρέσει το χοιρινό