Νόστιμες...
Δοκιμασμένες Συνταγές...
με αναλυτικές οδηγίες Βήμα-Βήμα!
Home » , , » ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ!!!

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ!!!

Written By Gwgoyla Nsg on Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014 | 7:00:00 π.μ.

Ενα απο τα καλυτερα φαγητα ψαρονεφρι χοιρινο λεμονατο,μαγειρεμενο στην κατσαρολα με απλα υλικα που δενουν απολυτα μεταξυ τους,δινοντας πραγματικα τελειο γευστικο αποτελεσμα.
Ενα εξαιρετικο φαγητο να σταθει σε ολες τις περιστασεις που εσεις επιθυμειτε,και να σας βγαλει ασπροπροσωπους.
Δοκιμαστε το και απολαυστε το!!!
ΥΛΙΚΑ
500  γρ.ψαρονεφρι κομμενο σε μεριδες
1 κρεμμυδι ψιλοκομμενο
2 σκ.σκορδου ψιλοκομμενες
1/2 κρασοποτηρο ροζε η'κοκκινο ξηρο κρασι
2 φυλλα δαφνης
5 κοκους μπαχαρι
2 κ.σουπας μουσταρδα
1 λεμονι τον χυμο του
1/2 πορτοκαλι τον χυμο του
1 κ.γλυκου κορν φλαουρ
1 1/2 ποτηρι νερου ζεστο νερο
Αλατι
Πιπερι
2 πρεζες ριγανη
Ελαιολαδο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε κατσαρολα ζεσταινουμε το ελαιολαδο και σωταρουμε το κρεας 
μεχρι να ροδισει απο ολες τις μεριες,
κατοπιν ριχνουμε το κρεμμυδι με το σκορδο τα σωταρουμε ολα μαζι 
μεχρι να μαραθουν 
και σβηνουμε με το κρασι,αφηνουμε να εξατμιστει το αλκοολ
 προσθετουμε το ζεστο νερο τα μυρωδικα εκτος απο αλατι,σκεπαζουμε το φαγητο και το αφηνουμε σε μετρια θερμοκρασια να σιγοβρασει μεχρι να δουμε με την βοηθεια πηρουνιου οτι ειναι μαλακο.(ισως χρειαστει κατα την διαρκεια μαγειρεματος επιπλεον ζεστο νερακι).
Σε ενα σκευος χτυπαμε τους χυμους λεμονιου,πορτοκαλιου,μουσταρδα, κορν φλαουρ και τα προσθετουμε στο κρεας,
προσθετουμε το αναλογο αλατι αφηνουμε να παρει κανα δυο βρασεις να δουμε την σαλτσουλα να πηζει.
Αφαιρουμε με προσοχη το ζουμακι και το σουρωνουμε σε λεπτο σουρωτηρι και ετσι εχουμε μια πολυ ωραια λεια σαλτσα και την περιχυνουμε επανω  στο κρεας,στο ρυζακι η'στις πατατουλες που θα το συνοδεψουμε.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!