Νόστιμες...
Δοκιμασμένες Συνταγές...
με αναλυτικές οδηγίες Βήμα-Βήμα!

ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ!!!

Written By Gwgoyla Nsg on Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015 | 7:00:00 π.μ.

Τριπλη απολαυση παραδοσιακων γευσεων τελεια δεμενες μεταξυ τους κλεισμενες σε τραγανο φυλλο σφολιατας.
Απολαυστε την!!!
ΥΛΙΚΑ
1 φυλλο σφολιατας
100 γρ.ανθοτυρο λιωμενο
200 γρ.τυρι κρεμα με μυρωδικα
100 γρ.παστα ελιας καλαμων
πιπεριες ψητες φλωρινης πολτοποιημενες
70 γρ.λιαστες ντοματες πολτοποιημενες
1 αυγο και λιγο γαλα για αλειμμα
Σουσαμι 


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Εχουμε ξεπαγωσει την σφολιατα με την μεγαλη πλευρα του φυλλου μπροστα μας  και με κοφτερο μαχαιρι κοβουμε καθετα 2 ισες λωριδες εχοντας 3 λωριδες.
Απλωνουμε στην μια λωριδα τα τυρια κρεμα και ανθοτυρο οπου τα εχουμε ανακατεψει μαζι,στην αλλη λωριδα απλωνουμε τις λιωμενες λιαστες ντοματες και πανω απο αυτες την παστα ελιας,και τελος στην αλλη λωριδα απλωνουμε τις λιωμενες πιπεριες.
Τυλιγουμε σε ρολο με προσοχη την καθε λωριδα και με λιγο νερακι αλειφουμε τις ενωσεις να κλεισουν καλα ωστε να μην ανοιξουν στο ψησιμο.
Ενωνουμε τις τρεις ακρες των ρολων και τις πλεκουμε μια κοτσιδα με τις ενωσεις απο την κατω μερια.
Αλειφουμε με πινελο την κοτσιδα με το αυγο και το γαλα οπου τα εχουμε ανακατεψει μαζι και πασπαλιζουμε με σουσαμι την επιφανεια της κοτσιδας.
Την τοποθετουμε σε ταψι στρωμενο με λαδοκολλα
 και την ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους στον αερα για 35 -40 λεπτα (αναλογα το φουρνο μας) να παρει χρωμα η σφολιατα.
Αφαιρουμε την αφηνουμε να σταθει για λιγο και την κοβουμε σε κομματια.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!