Νόστιμες...
Δοκιμασμένες Συνταγές...
με αναλυτικές οδηγίες Βήμα-Βήμα!
Home » » ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡA ΚΕΡΑΣΙA!!!

ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡA ΚΕΡΑΣΙA!!!

Written By Gwgoyla Nsg on Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015 | 7:00:00 π.μ.

Υπεροχα γεμιστα τρουφακια με ολοκληρα γλασαρισμενα κερασακια
σοκολατενιο κεικ,και επικαλυψη λευκης σοκολατας. 
Απολαυστε τα!!!


ΥΛΙΚΑ ( 54 ΚΟΜΜΑΤΙΑ )
1.540 γρ.κεικ σοκολατας μπαγιατικο 
2 ποτηρακια του λικερ κονιακ
400 γρ.τυρι κρεμα
Γλασαρισμενα κερασακια ολοκληρα τοσα οσα και οι τρουφες
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
700 γρ.λευκη κουβερτουρα ζαχαροπλαστικης
4 κ.σουπας καλαμποκελαιο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τριβουμε σε ψιχουλα το μπαγιατικο κεικ μας σε λεκανη (εγω εφτιαξα ΑΥΤΟ χωρις την προσθηκη βυσσινου).
Κατοπιν προσθετουμε το κονιακ,το τυρι κρεμα
 και ανακατευουμε πολυ καλα να ενωθουν τα υλικα
και να εχουμε μια μαλακη ζυμη.
Παιρνουμε ενα μερος ζυμης στο χερι μας και το πλαθουμε σε στρογγυλο σχημα.
Με την παλαμη μας το πιεζουμε να πλατυνει
 και βαζουμε στο κεντρο το κερασακι.
Το κλεινουμε καλα και το πλαθουμε παλι στρογγυλο.Συνεχιζουμε την ιδια διαδικασια μεχρι να τελειωσει το υλικο μας.
Τα βαζουμε σε καποια πιατελα τα σκεπαζουμε με διαφανη μεμβρανη και τα βαζουμε καταψυξη για 2 ωρες.
Με την μεθοδο μπεν μαρι λιωνουμε την λευκη κουβερτουρα με το καλαμποκελαιο σε πολυ χαμηλη φωτια γιατι η λευκη κουβερτουρα
ειναι πολυ ευαισθητη.
Βαζουμε ενα ενα τρουφακι μεσα στην λιωμενη κουβερτουρα να καλυφτει καλα 
και αφαιρουμε 
προσεχτικα
 και τα ακουμπαμε σε λαδοκολλα οπου εχουμε στρωσει στον παγκο μας.
Αφηνουμε να στεγνωσουν πολυ καλα,αν θελουμε τα βαζουμε σε θηκες για να ειναι ομορφα για σερβιρισμα και τα διατηρουμε παγωμενα στο ψυγειο.
Μπορουμε αν θελουμε σαν γεμιση να χρησιμοποιησουμε οποιο κεικ θελουμε ακομα και μπισκοτα τριμμενα και να κανουμε με οποια αλλη κουβερτουρα
θελουμε επικαλυψη.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!