Νόστιμες...
Δοκιμασμένες Συνταγές...
με αναλυτικές οδηγίες Βήμα-Βήμα!

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΓΕΥΣΗ!!!

Written By Gwgoyla Nsg on Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015 | 7:00:00 π.μ.

Απίθανος συνδυασμός Μεσογειακών υλικών πλασμένα με αγάπη
 που μας χαρίζουν ένα πολύ γευστικό,πικάντικο όσο και τσαχπίνικο αποτέλεσμα.
Δοκιμάστε τα μεσογειακά μπισκοτάκια και ετοιμαστείτε να δεχτείτε έκρηξη αρωμάτων και γεύσεων στον ουρανίσκο σας!!!
Απολαυστε τα!!!



ΥΛΙΚΑ (52 ΚΟΜΜΑΤΙΑ)
345 γρ.αλευρι ολικης αλεσεως κοσκινισμενο
150 γρ.αλευρι για ολες τις χρησεις κοσκινισμενο
100 γρ.παστα  πρασινης ελιας
100 γρ.λιαστες ντοματες λαδιου πολτοποιημενες
80 γρ.πιπεριες φλωρινης βαζου καλα ξεπλυμενες και πολτοποιημενες
130 γρ.ταχινι
100 ml  ελαιολαδο
150  ml  καλαμποκελαιο
1 κ.γλυκου σκορδο σε σκονη
1 1/2 κ.γλυκου ριγανη
2 κ.γλυκου κοφτα αλατι
Φρεσκοτριμμενο πιπερι
2 πρεζες ζαχαρη
2 1/2 κ.γλυκου μπεικιν παουντερ
Σουσαμι-ηλιοσπορο για πασπαλισμα (προαιρετικα)


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε λεκανη βαζουμε ολα τα υγρα υλικα και μυρωδικα
 και τα ανακατευουμε πολυ καλα να ομογενοποιηθουν.
Κατοπιν και λιγο λιγο προσθετουμε το αλευρι με το μπεικιν οπου το εχουμε ανακατεψει με το αλευρι 
και ζυμωνουμε ελαφρα
μεχρι να εχουμε μια ζυμη που δεν κολλαει στα χερια.
Αφηνουμε να ξεκουραστει η ζυμη 3/4 της ωρας.
Στον παγκο της κουζινας μας απλωνουμε την ζυμη και την ανοιγουμε σε παχος 1/2 εκ.και με κουπ πατ κοβουμε μπισκοτα.
Τα τοποθετουμε σε 2 λαμαρινες του φουρνου μας στρωμμενες με λαδοκολλα.
Αν θελουμε τα αλειφουμε με ελαιολαδο
και τα πασπαλιζουμε με σουσαμι και ηλιοσπορο.
Τα ψηνουμε σε πολυ καλα προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους στον αερα για 18 λεπτα (αναλογα το φουρνο μας)
Οταν ψηθουν αφηνουμε να κρυωσουν πολυ καλα και τα διατηρουμε σε αεροστεγες δοχεια.

Home » , , » ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΓΕΥΣΗ!!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Like Us Before Leaving