Νόστιμες...
Δοκιμασμένες Συνταγές...
με αναλυτικές οδηγίες Βήμα-Βήμα!

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΑΝΑΝΑ!!!

Written By Gwgoyla Nsg on Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 | 6:29:00 μ.μ.

Γλυκοξινες μπουκιτσες χοιρινου με φετες ανανα για ιδιαιτερους εξιταρισμενους ουρανισκους.
Οσοι αγαπουν τις γλυκοξινες γευσεις αυτο το πιατο θα το λατρεψουν!!!
Ενα πιατο που μπορει να σταθει στο Χριστουγεννιατικο τραπεζι σας.
Απολαυστε το!!!


ΥΛΙΚΑ
1.200 γρ.χοιρινο μπουτι κομμενο σε μετριες μπουκιτσες
1 συσκευασια (κονσερβα) ανανα 570 γρ. περιεχει 10 φετες ροδελες θα χρειαστουμε και τον χυμο
2 μετρια ξερα κρεμμυδια η΄ενα μεγαλο πολτοποιημενα
1 κ.σουπας μουσταρδα
Χυμο ενος λεμονιου
3 κ.γλυκου κορν φλαουρ
15 καρφακια γαρυφαλλο
7 κοκους μπαχαρι
Φρεσκοτριμμενο mix πιπεριων
Αλατι
Ελαιολαδο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλενουμε και στεγνωνουμε σε απορροφητικο χαρτι πολυ καλα το κρεας.
Ζεσταινουμε σε κατσαρολα το ελαιολαδο και σωταρουμε το κρεας
μαζι με το μπαχαρι και το γαρυφαλλο να βγαλουν τα αρωματα τους
πολυ καλα μεχρι να ροδισει.
Αφου ροδισει το κρεας προσθετουμε τα κρεμμυδια και τα σωταρουμε ολα μαζι.
Τελος προσθετουμε βραστο νερο τοσο ωστε να σκεπαζει ισα ισα το κρεας,προσθετουμε το πιπερι
σκεπαζουμε την κατσαρολα και σιγοβραζουμε
το κρεας σε μετρια θερμοκρασια.
Μιση ωρα πριν γινει το κρεας προσθετουμε τις φετες ανανα αφου εχουμε κοψει την καθε φετα στα τεσσερα.
Σε ενα ποτηρι ριχνουμε τον χυμο ανανα,το χυμο λεμονιου,τη μουσταρδα,το κορν φλαουρ ανακατευουμε πολυ καλα και τα προσθετουμε στο φαγητο.
Προσθετουμε το αναλογο αλατακι και αφηνουμε να σιγοβρασει για 5 λεπτακια το πολυ να δεσει η σαλτσουλα.
Σερβιρουμε με ρυζακι,η΄πατατουλες τηγανιτες και σαλατα εποχης!!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.